Munții Bucegi sunt una dintre cele mai populare destinații pentru excursii montane din România. Cu peisaje uluitoare, floră și faună diversă și un patrimoniu cultural bogat, Munții Bucegi oferă ceva pentru toată lumea.

De ce să alegeți Munții Bucegi pentru excursia dvs. montană?

Munții Bucegi sunt situați în inima României, fiind ușor accesibili din orașe mari precum București și Brașov. Munții oferă o gamă largă de activități, de la drumeții și trekking până la schi și snowboarding în lunile de iarnă.

Drumeții și trekking în Munții Bucegi

Munții Bucegi oferă o gamă largă de trasee de drumeție și trekking, potrivite pentru toate nivelurile de experiență. De la plimbări ușoare până la ascensiuni provocatoare, există ceva pentru toată lumea. Unele trasee populare includ traseul Vârful Omu, care vă duce la cel mai înalt vârf din Munții Bucegi, și traseul Babele, care oferă priveliști uluitoare asupra peisajului înconjurător.

Schi și snowboarding în Munții Bucegi

În lunile de iarnă, Munții Bucegi sunt o destinație populară pentru schi și snowboarding. Cu pârtii bine întreținute și facilități moderne, munții oferă o experiență excelentă de sporturi de iarnă. Stațiunile de schi populare din zonă includ Sinaia și Predeal.

Planificați excursia dvs. montană cu Carpathian Tour Guide

La Carpathian Tour Guide, oferim o gamă largă de excursii montane în Munții Bucegi. Ghizii noștri experimentați vă vor duce în aventuri de neuitat, arătându-vă tot ce au munții de oferit.